Ikväll (24/7) är klätterhallen stängd.

Bli medlem

Som medlem i Karlskrona Bergsportsförening får du tillgång till rabatterade priser på våra klätteravgifter och du får också möjligheten att köpa våra träningskort som gäller för en termin eller för resten av året.

En medlemsavgift hos oss (och även våra träningskort) gäller för kalenderår. Så tänk på att du alltid behöver förnya ditt medlemskap och träningskort i början av året, eller i början av terminen om du köper terminskort.

Karlskrona Bergsport är en förening ansluten till Svenska Klätterförbundet. Genom att bli medlem får du tillgång våra lokala förmåner samt Svenska klätterförbundets förmåner (t.ex. deras klätterförsäkring och tidningen Bergsport).

Hur blir jag medlem?

Registrera dig som medlem på vår hemsida.

OBS: Din registrering godkänns på plats hos oss av kvällens öppetansvariga.

Om du har gjort din betalning via PlusGiro, ta med bevis på betalningen vid nästa öppettillfälle. Vill du swisha gör du det på plats.

Betala in medlemsavgiften till antingen PlusGiro eller Swish

PlusGiro

835 43 78-5

Swish

123 265 84 41

Om du ska köpa träningskort går detta också bra att betala in på vårt PlusGiro/Swish. Märk även detta med personnummer och namn.

Vanliga frågor

På vår klubb håller vi på med bouldering, som är klättring på låga väggar med mattor som skydd. Du behöver därför inga speciella kunskaper för att klättra hos oss. Om du vill testa på att klättra är du välkommen till våra drop-in tider. På de flesta drop-in tider har vi en bra blandning av nybörjare och mer erfarna klättrare.

På vår drop-in är det 10 år och uppåt som gäller, är man under 15 måste man ha en en vuxen med sig. För de som är under 10 år så hänvisar vi till familjeklättringen på söndagar.

När du ska klättra hos oss tar vi emot betalning via kontanter eller Swish.

För medlemskap tar vi Swish, kontanter och PlusGiro.

Vi kan hyra ut klättergymmet till grupper efter dialog för att se om det passar era önskemål. Kontakta oss på kontakt@karlskronabergsport.se